Inzerce: Tento článek vznikl v rámci dlouhodobé spolupráce s CZC.cz.

Znáte to - nerozlučné herní dvojky. Mario a Luigi. Ratchet a Clank. Chief a Cortana. Fortnite a Marques Brownlee. Lootboxy a šedý trh. Jednou z dalších ikonických dvojek se pomalu stává CZC.cz a akce Be A Gamer, která se opět vrací se slevami a možností vyhrát skvělé ceny! My jsme si pro vás tak tradičně připravili TOP 5 produktů, které při této akci můžete pořídit. A pokud si chcete navodit ten správný TOP 5 pocit, přečtěte si tento článek v Pixelově hlasu.

Super svižný disk

Neustále vám dochází místo na disku, nebo vás jen štve čekání? 500 GB SSD disk od Crucial by vám mohl s vyřešením tohohle problému hravě pomoct!

Možná vás zajímá, jak vám SSD pomůže s lepším výkonem ve hrách. Počet snímků za vteřinu si nezvýšíte, ale můžete výrazně snížit dobu načítání herních assetů. Navíc SSD se vám bude hodit nejen na hry, ale například na zrychlení startu operačního systému, pokud si ho na disk nainstalujete.

Tato klávesnice vyzařuje světlo ven i uvnitř

Ano, barvičky! Zvykli jsme si, že v dnešní době už je RGB skoro všechno: myši, sluchátka, podložky na myš, panely na zdi a především klávesnice.

Tato Razer Huntsman klávesnice je ale zajímavá i tím, že má opto-mechanické snímače. To zní možná trochu futuristicky, ale jedná se jen o snímání paprsku světla, který při zmáčknutí klávesy pronikne skrz a zaznamená stisk klávesy daleko rychleji, než klasické mechanické klávesy. Dobře, to zní pořád dost futuristicky.

Nová herní škatulka?

Pokud neustále pošilháváte po konzolových exkluzivitách, možná nastal správný čas si nějakou konzoli pořídit. PlayStation 4 Slim můžete například pořídit v balení s hity jako Uncharted 4, The Last of Us a Ratchet and Clank (tyhle dva jsem dokonce zmínil na začátku článku, vzpomínáte si?).

Hraní v obývacím pokoji, ale i na cestách, ve škole nebo na záchodě umožňuje díky své přenositelnosti konzole Nintendo Switch. Krátit dlouhé chvíle si tak můžete opravdu v jakékoliv situaci. Navíc není nic lepšího, než řešit konflikty mezi lidmi tím nejlepším způsobem - 1v1 stock zápasem v Super Smash Bros. Ultimate nebo turnajem v Mario Kart 8 Deluxe.

Chcete-li vidět opravdu zajímavou nabídku, zkuste se podívat na tohle balení Xbox One S. Můžu s jistotou říct, že tohle může být opravdu jedna z nejdostupnějších možností, jak s konzolovým hraním začít. Navíc dostanete i Shadow of the Tomb Raider.

Na takové to domácí poslouchání

Jeden kamarád se mě před týdnem ptal, jaký herní headset bych mu doporučil. Má první volba byl headset z řady HyperX Cloud, protože sluchátka z této série používáme při hraní i u nás ve studiu. Pokud tak chcete zlepšit váš zvukový požitek z her a zároveň mít možnost říct hráčům do hry “rush B”, mohl by se vám tento headset hodit. Teď mě jen trochu mrzí, že kamarád nepočkal na tuhle akci...

Her není nikdy dost

Máte už veškeré herní vybavení a poohlížíte se spíš po novém přírůstku do vaší herní knihovny? Ve slevě se nachází řada nedávno vydaných herních titulů stejně jako některé starší, ale pořád fantastické (a levnější) hry. Pokud jste si například pořád ještě nepořídili české RPG Kingdom Come: Deliverance, můžete si ho v rámci akce pořídit - a to v krabicové verzi pro PC!

Hrajete raději na konzolích? Zkuste například Uncharted 4 pro PS4, pokud jste se k němu ještě z nějakého důvodu nedostali. Za INDIAN jsme hře dali hodnocení 5 z 5. Na Xbox One si můžete zlevněně vychutnat například Assassin's Creed Origins.

Ke každému nákupu zároveň dostanete deset 100 Kč slevových kupónů na hry nad 999 korun, a tak si slevovou akci můžete rázem udělat z ještě větší nabídky titulů.

A co ta zmiňovaná soutěž? Nákup jakéhokoliv produktu z akce Be a Gamer vás také automaticky zařadí do soutěže o QLED televizi Samsung, herní notebook Dell, Xbox One X, PlayStation 4 nebo jeden z herních telefonů značky Asus a Xiaomi. Více informací naleznete zde.

To je z našeho TOP 5 výběru vše. Tak co, hodila by se vám některá z výše uvedených her nebo zařízení? Je něco, co byste ve výběru viděli raději? Pokud si chcete zkusit udělat vlastní výběr, podívejte se na stránky akce Be a Gamer sami a podělte se s námi v komentářích!